Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

2 cxy 4 ma life.

Ikväll är det fest i Tonys hemmastall! En Ridley-cx har gjort entré. Så nu är Tony uppspelt som tusan och jag får nog ta och brygga lite kvällschai om det ska bli någon nattro överhuvudtaget… Själv måste jag vänta någon vecka till innan jag slutligen bestämmer mig för vilken cross jag ska ha. För nu är det beslutet – vintern ska inte längre hindra mig från att cykelträna. Och att vi är några stycken som på allvar vill bli duktiga på cx gör ju inte saken värre. Nu måste jag bara övertala Anna, för hennes del räcker det att köpa nya hjul…

Nä, dags för chai och godis. Gnatt!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.