Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Mot Ramnäs och Sista Chansen!

God morgon kära läsare!

Imorse vaknade jag klockan fyra och sen kunde jag inte riktigt somna om så jag låg och tittade på när hela rummet sakteligen förvandlades till palatskammare i ren guld. Wow! (inte för att telefonens kamera kan återge nyanserna men ni är nog med på känslan)

Nu är det vanligt finfint morgonljust här och jag ska strax gå upp och trycka i mig någon god frulle. Sedan blir det till att hoppa in i bilen (jepp, så sorgligt är det, åka bil de tre skitmilen, jäkla skada!) och sticka till Ramnäs.

Idag är det nämligen dags klassikern “Sista chansen” i Ramnäs CK:s regi och jag och ett gäng andra klubbkamrater tänker heja på de tre tappra VCK:are som ställer upp. Johan, Tony och Jimmy. Loppet är ett banlopp och banan som utlovas är otäckt snirklig och krånglig. Dameliten kör före våra seniorer (som går upp i eliten nästa år, eller hur Johan och Tony?) så dem hoppas jag få se en glimt av.
Kör hårt grabbarna! 
Nä, nu måste jag verkligen upp om jag ska hinna med allt. 
Ha en fin lördag folks!
Puss 
//Katja som för en gångs skull mobilbloggar

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.