Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej.

Jag är tillbaka hemma från en episk vecka med MELT! och Berlin.
Jag är extremt cykelsugen.

Och väldigt, väldigt förkyld.
Jag saknar er jättejättemycket.

Vi hörs så fort jag kan se något beyond snoret.

Stay strong i den helvetiska hettan!

//eran huskatt

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.