Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej.

Skriver till er från badhandduken på stranden till den fina sjön Öjaren norr om Sandviken. Runt mig har jag glada vänner, en blöt mountainbikecyklist med tillhörande blöt setter och en och en annan broms.

Bara så att ni vet så har jag helt apropå gått och tagit semester. Tre sammanhängande veckor – som jag i år inte tänker fylla med någonting krävande alls. Bara sol, cykel, umgänge med dem jag tycker om och så en vecka i Tyskland på det, med tillhörande kulturmys och flera dygns glöm-allt-vad-tidskoll-heter-dans med Tony och andra glada.
Jag glömmer förstås inte att fota och komma ihåg massor så jag har att visa er! 
Kanske redan ikväll :)
Men först – sillunch och tio fina Rapha Womens 100-mil.
Puss och hoppas ni njuter lika mycket av ledigheten som jag gör!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.