Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hehe.

Måste bara dela med mig av min nya favvoserie på nätet – Yehuda Moon. Handlar om en hipster? slacker? kuf? whatevs snubbe med ständigt fördragen cykelkeps som jobbar i en cykelaffär och liksom drar sig genom livet på sin hoj och tja, är bara allmänt soft och pricksäker.

Bjuder på några här, resten får ni läsa på Kickstand Comics hemsida.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.