CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Cykel

You have very, very, very long legs. Spread them, would you?

okej, detta inlägg handlar inte om cykel.

men så är ju Cykel, punk och kärlek den här lilla skitbloggen handlar om.

Jag såg nyss en underbar film, en estetisk centralstimulantia, grrr åh åh!
om ni gillar mode, foto och skönhet, ens lite så tycker jag ni bör se WE’LL TAKE MANHATTAN.

hade inga alls förväntningar men blev hänförd, främst för att färgerna, kläderna, känslorna och miljöerna är Katja.

nån gång är jag i NY, cyklar Gran Fondo på en metallracer med smalt grönt överrör som matchar mitt röda hår och mina fräknar på näsan och sen så plåtar jag det som ingen annan märker är vacker förrän jag lagt upp bilderna.

så, off to dreams!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.