Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej.

Tänkte börja denna bloggtisdag med att tipsa om en ny fin cykelblogg.

Bloggen som visserligen är ett sidoprojekt startat av en rutinerad och uppskattad bloggare men har ett tydligt koncept som i alla fall jag inte kan få nog av – skönhet på två hjul. Jonas Lundberg har (förutom de mest gyllene cykelhänderna) den vassaste blicken gällande vad som egentligen är snyggt och i en cykel. Sidoprojektet EN CYKELPOJKES DRÖMLIV avhandlar alltså viktiga frågor som världsmästarrändernas vara eller icke-vara på icke-världsmästarprylar, huruvida gafflar bör vara avrundade med flera. Personligen väntar jag på ett specialinlägg om överrör…

Har ni några tips på nystartade cykelbloggar? Tycker det varit lite stiltje med nytillskott på sista tiden, men kanske jag som missat bara?

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.