Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Kattransport till Mallis om bara några timmar

Hej.

Började socialamediamorgonen med denna tweet:

 

Och fortsätter med att peppa inför att planet till Palma, Mallorca lyfter halv nio ikväll och då är det bye bye zoom zoom och då är det bara min cykel och jag (och ett gäng glada klubbkamrater förstås) i en hel satans varm balearisk vecka. Fy så fint!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

10 kommentarer

  1. Välkommen hit till Mallis. Vi har värmt upp vägarna åt er. I dag provade vi Sa Calobra. Ganska jobbigt, otroligt häftigt. Tyvärr verkar vädret inte bli så bra de närmsta dagarna, men knappast så dåligt som vi har det i Sverige.

    1. Hört att ni som var där innan oss hade bra mycket väder än vi! Blev dock ingen Sa Calobra för mig denna gången :/ Men nästa gg kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.