Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Cykelkatten feat. Svenska Cycling Plus

Hej hej.

Vissa av er har kanske redan noterat det, andra inte.

Jag är hur som helst glad att berätta för er att jag nu börjar blogga hos den nya glada cykeltidningen Svenska Cycling Plus.

Gör inga hjärtskärande skräckslagna miner nu bara, den här Cykelkatten kommer förstås att finnas kvar och innehållet vara lika personligt och saligt blandat som alltid. Den här bloggen är min gullebäbis! <3 Tanken med Cykelkatten feat. Svenska Cycling Plus är dock att nå fler motionärer på olika nivåer och fokusera mer på tips och tricks för ren glad cykelträning. Dvs. lite mer allmängiltigt – men inte mindre personligt. Nu är ju jag varken proffs eller elitmotionär men jag  hoppas att jag kan bidra ändå, med lite tränings- och prylglädje och så. Jag hoppas att ni är med och bidrar med lite tips och kommentarer och sånt för det är ju lite läskigt att börja på ett nytt ställe.

Jag tänker så här – vi kör ett tag och så får vi se, låter det bra? Blir det sävligt och tråkigt och för anonymt så litar jag på att ni hojtar till i förväg.

HÄR hittar ni den nya cykelbloggen. Kom och säg hej!

Sommaren är kort det mesta cyklas bort

Nä nu ska jag ta mig lite te här, fortfarande smått skärrad efter den satans kalla löprundan en kollega lurat ut mig på under lunchen. Var liksom lite halvdumt att skippa handskar och långkallingar. Brrr. Men åh så gott lunchpastan satt!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

7 kommentarer

  1. Men så roligt!! Vilken grej, grattis. Roligt att denna blogg blir kvar, gillar din sköna blandning. Sen kommer jag självklart att följa dig på cycling plus också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.