Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej. Nu tycker jag att vi firar våren med lite fräscht, grymt eller allmänt peppigt bra och höjer stämningen här!Fler grymma låtar alla borde ha hört minst en gång finns i den ständigt växande VÅRKLASSIKER-FESTEN-listan!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.