Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej.
Vill se ut som så

men känner mig som så

(djuret alltså inte farbrorn)
Ja, jag är fortf sjuk, hostig, krasslig, längtar till nästa weekend, då är det skidåkning.
Hänger hos pärona på Lidingö.
Kroppen bara värker av avsaknad av intensiv motion.
Satans dåliga immunförsvar.
Ha en fin helg!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

  1. Du har väl inte tid att vara sjuk? :-) Tycker jag känner igen katten från gammal bild i uråldrig Guiness Book of Records…har för mig ur minnet att katten vid tidpunkten för bilden skulle ha vägt 19,1kg. Men jag är lite virrig så jag kanske minns fel!

    1. Nä men jag har ådragit mig en seg jävla förkylning som tar kol på min kondis och min mojo :( Jo, katten hör som du säger till i nån Guiness-bok från typ, 60 el 70-talet? Tänk att gosa in sig i en sån katt! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.