Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej.

Kan inte lova nåt av materia idag.

Allmänt rufsig och med smärtande ben och lyssnar på Stones och Kinks och Gene Pitney (låten som kanske har låthistoriens vackraste text) och David Urwitz liksom, vet inte riktigt hur jag ska tolka det. Blir morgonrock och tevespel och soffa fram till badminton och det som händer efter badminton.

Idag skiter vi med andra ord glatt i att hänga på Cykelkatten och gör annat matnyttigt istället. Har vi tur så blir det lite skandalös stämning om Lasse erkänner. Man kan också ägna dagen åt att heja på Bigmollo som ägnar sig åt brevet när vettiga folks botar huvudvärken med apelsinjos och elvismackor. Eller läs en sjysst redogörelse av hur F&S TMI går till som jag tänkt prova, in och läs vettja! Sitter du på gamla hojdelar du inte vet vad du ska göra utav så kanske Janne J:s inlägg hjälper er på traven. Och så kan man ju som alltid må lite bra av Linas underbara träningsberättelser :)

Ha en superb lördag.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.