Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Två utmattade post-spinnare + sushi på stans bästa sushihak (tro mig, sällan jag rekommenderar matställen här på bloggen) = oslagbart kombo. Det där med sushi efter fredagsspinning har ju nästan blivit en institution i min vardag. Alltid är det någon man äter där med, kollega eller klubbkamrat eller kompis. Post-spin-koma är den gemensamma nämnaren! 
Och vem som vann tävlingen?
Den skrikiga gubben framför mig. Han flåsa ju högst. Måste varit han. För min och min klubbkompis del vart det oavgjort. Känns helt ok faktiskt.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.