Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Så nätt så enkel så söt. Jag tror jag är kär i min nya Forerunner 10!

Och så gillar jag att den jämt visar

UT OCH SPRING!

Pepp i fin förpackning.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

6 kommentarer

  1. Den ser snabb ut! :-)Har också en forerunner, en FR70. Den talar i alla fall om att jag lever. Eller har puls åtminstone…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.