CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Cykel

Kattaraff.

Helt seriöst, jag måste skaffa mig simglasögon fastän jag simmar sällan.

Min hals är helt stel och uttöjd eftersom jag hela tiden strävar efter att hålla huvvet ovanför vattenytan (och simmar helt fel tekniskt sett förstås dårå).

Och fortsätter det så,

så finns det risk att jag kommer att sluta som en annan bister kattaraff.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.