Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Morgonpuss, spinning & Tour de Fest

God morgon.

Oj vad lyckad och mysig fest det blev i lördags! Lika nervös jag var inför (ni vet, nya människor man aldrig festat med förut utan “bara” cyklat med) – lika lugn jag blev när alla glada gäster var på plats och såg ut att ha riktigt roligt.

Jag kommer förstås att lägga upp utförlig festrapport och bilder senare. Under tiden kan ni läsa den detaljerade rapporten från Tour de Fest (cykelrundan inför kvällsfesten) på Johans blogg.

Men nu ska det hinnas med lunchspinning och lunchcore med några kollegor!

Stort hjärta till mina fina cykelvänner. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.