Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Måste bara peppa för detta inlägg i en ny blogg jag hittade häromdagen. Är inte detta den bästa beskrivningen av en cykelklubbsrunda någonsin?

Ännu en gång trodde jag det var kört redan vid uppvärmningen. Jag såg säkert förjävlig ut med snor å dreggel i hela fejan plus att jag glömt glasögonen hemma! Vilket pucko, då kan man ju inte ligga på rulle! En skön dusch med lera och grus sköljde mina ögon och min gom. Riktigt crisp.
Regnet regnade och cyklisterna cyklistade sig riktigt brutalt. Backarna var groteska!
Då e det ju jättesnällt att gubbarna tar sig tid å vänta och heja på och tipsa och hjälpa. Lite synd om dem e det som får vänta hela tiden, men mest synd om mig e det som e så otränad ändå. :)
Jag fick för första gången i mitt liv kramp i en muskel! Läskigt tyckte jag, coolt tyckte gubbarna.

Haha, bäst ju! Inlägget tillhör en stark donna som kallar sig lvgHanna och jag kan inte annat än att hålla med gubbsen: COOL! (plus att jag vet precis hur det känns, till 100 % liksom)

Hannas blogg hittar ni här.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.