Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej.

Har ni haft en bra helg? Jag har tagit ett – förmodligen föga livsavgörande men nog så livsförbättrande! – beslut igår.

Så låt oss börja veckan med att avslöja beslutet.

Jag hoppas ni inser allvaret, ty jag varit beroende i mååånga år.

Som ni ser så har jag garderat mig för lite extrema situationer. Just för att det alltid är lättare att stå ut med nånting när man inte behöver tänka åh är det så för resten av mitt liv? Nej, det är det ju inte. Det är ju bara lite tills vidare. Som i tuff men rolig anställning som man inte vill ska ta slut.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

    1. fast alltså, det sket sig och jag tänker inte göra slut igen. Jag och choklad är helt enkelt gjorda för varann <3 I lagom mängder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.