Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Är inte han för stilig, min alldeles egen cyklist i sin nya Paris-Brest-Paris jersey från Rapha? Ni skulle bara ana vad som händer i min kropp när han dyker upp så här… Men oj, detta är ju förresten en barntillåten blogg. Men kan ju skryta lite ändå!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.