Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Hemma hos mig

Hej kära folks!

Vad sägs om att ta och hälsa på hemma hos mig?

Nu får ni chansen… genom att se på videon som jag gjorde för nåt år sen. Notera att tomatplantorna är dead and gone, tomaterna uppätna sedan länge och ja, de flesta av växterna i videon behöver bättre underhåll än vad de får nu (en påminnelse för mig själv!). Ett köksskåp och ett (obestämt) antal cyklar och cykeldelar har tillkommit som inredning. Och förresten så är ju jag inte blond längre. Annars ser det likadant ut hemma. I videon kan ni förresten skymta lite av mina egengjorda tavlor. Jag är ju även en sån där lat konstnär (ritar en gång om året ungefär, men då jäfvlar! ;)).

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

    1. Den är inte speciellt dyr (ca 300 kr), den lilla ljuskronan! Har funnits på Ikea rätt länge… Finns kanske kvar än idag? Tycker den är trevlig och lagom festlig för ett sovrum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.