Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hallojs kära vänner!

Idag är det sådär underbart friskt men rätt så varmt och färgstarkt varmt ute, riktigt höstligt! Alltså dags för en höstlig to-do-lista i bästa Vilma-stil :)

Så let’s go… Denna höst vill jag:

 • Fortsätta ha roligt när jag tränar! Jag har skrivit om detta förut och jag kommer att skriva om detta igen. Hör på min vän, här har du mig som provat på det mesta inom träning (utom extremsporter) – du kommer ingenstans om du inte har kul under träningspassen. Nu har jag börjat finna glädje även i löpning – kors i taket! – firar med nya skor och skålar inombords. Alltså:
 • Löpa minst två gånger i veckan. Behöver inte vara speciellt långt, inte i början i alla fall. Målet är förstås den åtråvärda milen, men jag måste ligga på rätt nivå här i början. Vill knappast sluta med trasiga senor, knän eller allt annat som kan paja om man går ut för hårt.
 • Cykla minst två intensiva pass > 6 mil i veckan. Igår missade jag klubbträningen pga. privata skäl. Alltså ska jag ta igen ikväll, på ett eller annat sätt. 
 • Cykla minst ett längre (men kanske lugnare) pass > 8 mil i veckan. Förläggs rimligen under helgtid. Nu har jag knappt varit hemma i Västerås de senaste helgerna. Alltid är det nåt som ska hända! I helgen och nästa helg är jag dock hemma. 
 • Äta mindre ute och mer matlåda. Finner sällan nöje i att äta matlåda, men vad ska man göra… Handlar helt enkelt om cash money. Vill jag ha en ny bike och kanske en ny systemkamera till sommaren så får jag bita i det sura äpplet. 
 • Pussas så mycket jag kan. För att det är satans gott och jag blir så glad av det :)
Nya numret av Cycling Plus är här :D
Överhuvudtaget, denna höst lovar att bli en mysig en. Det är många spännande saker på gång… inte minst cykelmässigt, men dem tar jag upp allt eftersom! Annars känner jag att det är skönt med lite rutiner. Bara jobba, träna, njuta av min underbara kille, träffa mina vänner utan stress, ja bara andas. 

Och, självklart, börja fundera på vilka lopp jag vill delta i nästa år. Så att det blir lite extraroligt att träna.

//peppad katt

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

6 kommentarer

 1. Härliga planer! Du kommer säkert att fixa dem – bra jobbat med löpningen i veckan.
  Jag gillar också miniräknaren vid ditt skrivbord ;). Användes i jobb eller privat? :)

  1. Ska försöka! Miniräknaren hänger med sen högstadiet… och används främst på jobbet :) Dårå, kör du också med sån fortfarande? :)

  1. Det hoppas jag! Måste få in lite armstyrka också på köpet… Testade armstyrkan på utegymmet häromdan, fy fan va svag man har blivit… :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.