Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Du vet att du är i Stockholm när du befinner dig på Västerbron och de som cyklar förbi har antingen “Hofvets” röda tröjor och Cerveeeelos alternativt käcka fixed bikes med obskyra hipstertermer på ramen :D

/mobilt inlägg
//vill cykla helvete abstinens
///jävla SJ som inte låter en ta med cykeln på tåget

////vill ha kaffe!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.