Cykelkatten

Afterbike, afterglow

För en vecka sen beställde jag en ny höstlig cykeloutfit från Rapha. Den borde komma… idag men jag hinner nog inte hämta ut paketet idag, men kanske, kanske imorgon före jobbet och före träningen? Känner mig som ett barn inför julafton. Problemet är att jag inte riktigt vet om denna lilla julafton inträffar imorgon eller åh – först på onsdag (ännu en dag av väntan!).

Sitter och uppdaterar DHL:s shipment tracking-sida lite väl ofta för att anses fullt frisk.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.