Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Shut up legs!

Börjar bli lite nöjd med mig själv ändå. Vart nästan FÖR deppig efter det för min del totalt sugiga passet i torsdags (då benen helt enkelt gav upp efter typ, 3 mil?) Men. Benen mina svaga pallade 30 km/h till Enköping igår. Tog vinden på alla glada knuttar som körde Mälaren Runt :) Tillbaks gick det inte lika fort då motvinden kom så det vart 26 km/h i snitt totalt. Men med tanke på all syra, samt att jag körde själv och hade en icke-ärodynamisk tröja (darlings Rapha i size L) så borde jag vara nöjd. Firade med kräftkalas hos Punken & Co. igår kväll och en cheesecake på Ikea idag.

//Glad katt

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.