Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Rapport uppifrån Mora!

God morgon från sovsäcken! Passade på att ta lite sovmorgon :)

Det blev stressigt imorse, hade satt väckarklockan på 6 men så var den visst inställd på “enbart vardagar” – vilket innebär att den ringde aldrig. Tur att jag vaknade av mig själv strax före sju i alla fall! Då gällde det att snabbt ordna en rejäl ta-med-frulle till älsklingen medan han “kittade upp sig” inför starten. Har nu fått sms från starten, så han har iaf hunnit. Stolt över startnumret hans – som berättigar till den snabbaste motionsklassgruppen!

Moi, ska nu upp och “kitta upp mig” inför min cykelrunda idag. Det blir nog lvg Sollerön – fika – tillbaka och, om jag hinner (vilket är tveksamt, vill ju se både eliten och min egen cykelstjärna gå i mål) – lite Zornkonst på Zornmuseet här i Mora.

Hoppas på att få knäppa lite kort idag, på återseende!

/Latkatten

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.