Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Och så var det dags för årets Cykelvasan!

Min fina kille ska vara med och köra i år. Er ödmjuka landsvägscyklist åker till Mora för att campa, äta gott, samt köra ett par fina landsvägsrundor (blir någon av de här rundorna, nyfiken på Sollerön) under tiden mtb-folket gör skogen osäkert. Har länge funderat på att börja köra mtb jag med, men det får bli först nästa vår – så hinner jag välja ut en riktigt fin hoj åt mig…

Misstänker att det är fler som ska köra Cykelvasan – lycka till allihopa!

Ses i Mora ikväll :)

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.