Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Alltså vad är det med Gurra. Tycker så synd om honom. Bryter ryggdelar till höger och vänster. Dyker upp i bergen, sammanbiten i gruppetton. Ler inte ens när man glatt skriker “Heja Gurra!” liksom. Bryter Touren. Deppar förmodligen ner. Reser sig. Dyker upp i bergen för tempointervaller i sin nya orangea hjälm. Hoppas. Sen går och vurpar och slutar som nummer 16 i dagens OS-tempolopp. Fan, mannen omges ju av otur verkar det som.

Frågan är vad som händer nu.

Gustav är en stark och duktig cyklist. En svensk Cancellara, om än med något annan kroppsform ;)

Han skulle behöva lite lugn och ro. Lite färre skador. Lite högre placeringar.

Lite mer tur, helt enkelt?

Baby-Cancis gråter efter craschen… Gjorde ont att se på :(

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.