Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Breaking news: Gurras nya OS-hjälm avslöjad av Cykelkatten

Spotted för en timme sedan: Gurra Larsson iförd sin nya tempohjälm körandes uppe i bergen utanför Vence. Hjälmen var orange (utanför OS) och hade ett helt ny design med konstiga ärodynamiska vingar på sidorna. Gurra satt på en tempohoj och såg piggare ut än under Touren. Kommer hjälmen bli ett vinnande vapen i kampen mot Cancellara och Wiggins? Det återstår att se.

Själv tar jag det lugnt med en tonfiskpizza efter att ha stuckit ifrån Monaco, vilket bilhelvete för oss cyklister!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.