Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Avslöjar nu gear nr två i påsen. Specialized Sport Road racerskor. Vita, smala på foten, sköna. Längtar till nästa vecka då jag får pröva ut dem in action! Nu – rusa till tåget som ska ta mig till Sthlm. iPhonen är med så vi hörs!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.