Power to the readers

Därför är ni Cykelkattens läsare bäst!

Hej.

Något jag är lite dålig på är att visa uppskattning för er mina läsare. I och för sig brukar jag avsluta vissa av mina inlägg med att ni är bäst och så får ni digitala luftpussar efter så gott som varje inlägg men jag kör sällan något uppenbart publikfrieri och det kanske är för synd det.

Här kommer det.

Så sug åt er nu för det lär dröja till nästa gång!

Nä men seriöst, ni är grymma ni som läser min blogg. Här kommer några Touren-gula hjärtan och anledningar till varför ni är bäst. Voilà:

💛 ni är så olika. Trots att de flesta som läser CK verkar gilla det här med cykel (även om det säkert finns en och en annan uppfriskande cyklisthater, vink vink!) så är det inte en homogen grupp. Killar, tjejer, äldre, yngre, blågula och folks utomlands. Det gör att jag vet att jag kan skriva vad jag vill utan att vara ängslig över att tappa min ”målgrupp”

💛 ni håller inte alltid med mig och drar er sällan från att påpeka det för mig – här eller i mina andra kanaler. Tack. Det är förstås lärorikt och gör bloggandet dynamiskt även om jag kan fälla en och en annan tår över vissas ibland mindre artiga reaktioner. Men vad fan. Det kostar att på riktigt våga gå sin egen väg, så är det bara.

💛 ni håller med mig. Eller gillar i alla fall det jag gör. Det är smickrande men främst peppande och gör att jag växer och vill bli ännu bättre.

💛 ni är mitt stöd. Även om jag försöker hålla mig borta från att missbruka ”tala ut om svårigheterna”-greppet utan att krydda det med lite humor så är ni duktiga på att läsa mellan raderna och skicka mail, PM och annat stöttande till mig i svåra tider. Jag vet att ni är på min sida och jag uppskattar vartenda litet av era ord, även om jag inte alltid hinner svara på era meddelanden med en gång.

💛 ni är många. Jag tittar sällan på bloggens statistik och har valt att inte ha med min blogg i bloggportalernas rankingar för att slippa jämföringsstressen. Ständigt hittar ni hit ändå från alla möjliga håll, det är så roligt och det gör er one of a kind.

💛 era kommentarer, era fotavtryck – här och i mina andra kanaler – är äkta. Eftersom jag ytterst sällan bloggar i kommersiella syften så gläds jag mer åt en äkta kommentar än tio oäkta, lämnade enbart för att bli länkade tillbaka. Jag behöver sällan oroa mig. Min läsarkrets är ett äkta virke.

💛 ni har god smak. Ni uppskattar även mina ”flummigaste” inlägg, som till exempel detta som är mitt tredje mest lästa.

💛 ni älskar cykel. Do I need to say more..?

💛 ni finns och ni hänger kvar, år efter år, och ni som slutar läsa återkommer ändå. Vet ni varför? För oavsett våra eventuella meningsskiljaktigheter så har vi en sak gemensamt och vi alla vet precis vad det är.

Puss och ha en underbar fredag, nu ska jag sluta vara så herrans blödig och sätta på kaffe för jag och Ivar får besök.

er Katja

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.