Katja om kärlek

Cyklisthjärtat gott.

Jag nu har jag ett stort, nästan fysiskt behov av att vara glad. Och då menar jag dagligen. En sak som gör mig glad är att se konkreta bevis på att människor är en god art. Bland alla högljudda titta på mig så bra jag gör!-individer så finns de som helt enkelt gör bra. En sådan person känner jag inte. Jag vet bara att hon heter Marie (plus efternamn förstås) och att hon har också varit en gravid cyklist. Efter att ha sett min ge mig klädtips-fråga i Cyklande tjejer-gruppen på Facebook erbjöd sig Marie att mot en symbolisk fraktsumma sponsra mig med ett par så gott som nya bibs i storlek L. Igår fick jag hem bibsen och de sitter helperfa. Marie – jag känner som sagt inte dig men det är folks som du som borde rule the whole damn cykelworld om det gick att rösta.

Puss!

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.