Fredagskvällens simtag.

Spenderade en timma i Västerås i mitt tycke finaste offentliga byggnad. Vårt gulliga, ljusa, lugna simhall Kristiansborgsbadet. Jag kände att min kropp behövde svalkan, viktlösheten, lugnet efter de senaste två dagarnas stimmiga klibbhetta.

Nu har jag bosatt mig i soffan med en kudde under den eländiga ryggen som på bara ett par dagar förvandlats från en snäll en till en elak än. Morgondagen kommer att (förhoppningsvis) spenderas i sadeln och inatt vill jag drömma vågor.

Puss.

2 Comments

 1. Anna said:

  Oj vilken lyxig simhall. Eriksdalsbadet har mycket att fräscha upp innan det kan tävla ;-)
  Anna recently posted…Lugnare idagMy Profile

  19 maj, 2017
  Reply
  • Katja said:

   Jaså! Jag tycker iofs E är en av de finare simhallar… men kanske några år på nacken?

   21 maj, 2017
   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge