Hälsonycker, fula hus och glada helgplaner

Hej. Tyvärr känns det som att gårdagens orkeslöshet inte enbart berodde på graviditetens nycker. Har varit helslö och märklig och med noll aptit hela morgonen vilket oftast betyder influensa eller liknande blä på gång :'( Och jag som har med mig cykeln till jobbet, och vädret som äntligen ser ut att börja likna något man vill ha i maj!

Äsch, vi får helt enkelt se. Något slags cykling hem får det bli, om än så bara en mil i knapp styrfart. Sedan blir det vila järnet och hoppas på det bästa. För jag har en rolig helg att se fram emot.

Imorgon ska jag sova ut – sova ut alltså! något som inte hänt på kanske två-tre veckor? åh nej just ja Jonas ska ju upp sex för att hans brevet börjar 8 så blir ändå ingen sovmorgon – och möta sedan upp några vänner för matinélunch och en knasig promenad jag ser fram emot nämligen Västerås fula hus. Västerås är en tvättäkta snyggful (eller fulsnygg?) stad som har utsatts för diverse rivnings- och arkitektanfall vilket märks särskilt inne i centrum. Jag gillar stadshistoria så det blir spännande. Om hälsan tillåter så blir det bil eller tåg till Cykelcafé Le Mond för gulliga Enas födelsedagsfest och cyklisthäng.

På söndag blir det att sova ut – sova ut alltså! något som inte hänt på kanske två-tre veckor? – och cykla. Lugnt och långt och med sockerfika är planen.

Ja ni ser – en härlig helg ligger framför mig. Bara jag är frisk. Snälla snälla.

Puss!

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge