Den sjuka cykelninjan och kläderna.

Notera de uppknäppta vintertightsen.
Ett hett gravidcykelklädtips helt klart.
Fler kommer snart!

(bilden är gårdagens så klart, idag gäller morgonrocken)

Hej och välkommen till lya ciclista sjukstugan. Jag är hemma med halsont och har mycket tråkigt. Att vara hemma dagtid utan att ha gjort något före eller ska göra något efter är typ det tråkigaste som finns även i friskt tillstånd (jo, jag har varit arbetslös) men att inte ens kunna trösta sig med en promenad suger. Så jag plågas. Försöker läsa böcker men de jag har påbörjat nu verkar tråkiga trots hypade. Kan bero på halsontet förstås, allting känns tråkigt.

Har i och för sig åstadkommit en bra sak idag. Nämligen slörensat i skåpen och lådorna och fått ihop hela sex stora kassar kläder, skor och andra mjuka paket att köra iväg till Myrorna. Äntligen går det att komma in i den lilla garderoben jag har i sovrummet och det känns lite gladare i själen. Jag har aldrig varit någon storshoppare eller gillat samla saker som inte har något för mig historiskt värde utan det mesta är sådant jag har fått i fel storlek, eller inte kunnat ha av någon annan anledning. När vi kom till Sverige dröjde det kanske ett år innan vi fick råd att köpa en andra (förutom den jag hade på mig) stickade tröja till mig och så småningom handla fler men jag kan inte komma ihåg att min “tröjbrist” störde mig då. Så varför äga tio om man har två som sitter fint och värmer? tänker jag än idag och sliter glatt ut de plaggen som väl sitter bra tills de ibland får hål (↑ som understället däruppe) och lite till. Inte för att jag är snål eller så utan för att… orka?

Jag kommer ihåg den där tröjan förresten. Rosa, hög fluffig krage, hundrafyrtionio kronor på lyxigaste H&M. Sådana var på modet då. Den flottaste jag sett och ägt, om än något svettig ty syntetisk men äsch, petitesser när man är femton år.

På tal om varma tröjor så har jag faktiskt spart två varmare tröjor med cykelmotiv som jag kommer att lägga ut i den grymma facebookgruppen Cykelkläder för tjejer. Ska även lägga ut lite andra cykelplagg där, så håll utkik!

Nu tryter energin igen, ska fortsätta vila blä tråk suck. Orkar kanske höja styret på Ridleyn ikväll, gravvisanpassningen ni vet. Eller titta på när Jonas gör det…

Puss och hoppas att ni är friska och glada!

4 Comments

 1. Elna said:

  Krya på dig!!!
  (Har inte höjt några styren ännu, men snart gååååår det inte längre. Börjar dock känna mig förtjust över alla anpassningar som ska göras, så himla spännande det är!)
  Elna recently posted…Om att hitta sin nisch – och att justera denMy Profile

  18 april, 2017
  Reply
  • Katja said:

   Tack halsont SUGER!

   20 april, 2017
   Reply
 2. Agnes said:

  Kollat runt på din blogg lite nu, och den är ju helt fantastisk?? Plus du tar jättefina bilder! Trodde ej jag skulle fastna för en cykelblogg haha. Tji fick jag. Keep it up sister! <3 /nytt fan

  19 april, 2017
  Reply
  • Katja said:

   Åh men tack va varm jag blir av din kommentar! :D <333

   20 april, 2017
   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge