Cykelcross,  Katja älskar vintercykling

Sjöängscrossens bana ser långtifrån tropisk ut

 

Tack vare Mattias Thyr och hans GoPro har vi idag nöjet att “åka med” på Sjöängscrossens SM-bana. Den vi ska racea på lördag och på söndag alltså. Till skillnad från Johan så har jag inga bekymmer med däckval – äger ju bara ett par crossdäck just nu – så det får väl bli trycket som får anpassas helt enkelt. De partierna som oroar mig lite är starten – den är på asfalt och har det isat till sig lite så lär det bli halt, och så den lilla plåtisbron – plåt och kyla är tyvärr en rätt så hal kombination. Men vafasiken, nu finns det ingen återvändo så det är väl bara att lägga sig an med det käckaste av mojon och le. Le är fasiken det bästa botemedlet mot banångesten av alla slag. Nä men ingen ångest alls nu. Det blir sketakul eller hur Ingrid

– och knappast värre än snökaoset i Stockholm som gör att jag knappt kom hit och knappt kommer ut från stan ikväll fast jag måste hem och packa och pussa på Jonas?

Puss!

P. S. Man får inte tävla med dubb – men får man tävla med panschisbroddar? I så fall köper jag mig ett par redan idag!

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.