#lidamedstil,  Between the rides,  Cykelcross,  Katjas tips,  Livsstil

Elva höstliga cykelting jag gillar just nu ?

hosttips

Äntligen höst med sina färger och mönstrade däck! Här kommer ett litet urval saker jag tror kan vara bra att ha till höstcyklingen. Om man nu vill gå all in förstås. Obs obs fokus på cykelcross men ni känner ju mig.

1. Tete de la course-kedjeolja, Muc-Off feat. Rouleur 2. Längre, tjockare yllesockisar till crosskorna, Vulpine 3. Gosiga precisionshandskar för kalla händer, Giro 4. Varmare mjuk sportbehå, Lindex 5. Ett måste-cyclocrosshalsduk för alla oss som inte bara kör utan även hejar på, Icksnay 6. Regntäta tåvärmare för lindrigare lera, Fizik 7. Grundkurs i cxiska, även känd som nederländska, Books on demand/Bokus 8. Diskreta knävärmare för lynniga dagar, Pedla 9. Hejarprylarnas hejarpryl, koskälla, Latin percussion 10. Gulligt men ändå alert regnjacka att värma upp i, VOID 11. Min absoluta värmefavorit genom cykeltiderna – merinomössan att ha före, ibland under och alltid efter ett kallt pass eller race, Rapha.

Puss och hoppas ni vart om än möjligt ännu mer sugna på grus och grace! 

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.