#lidamedstil,  Between the rides,  Livsstil

Eight times cycle eyes I ❥ right now

cycling glasses 2016

Let it be sun, the Swedish weather gods have finally decided, and here it is, right into my sensitive office rat eyes, make me want to book a flight straight to my favourite part of the world (oh you all know which one it is) and to ride along with icy ruisseaux sporting bright framed non-aero shades. Malheureusement, there is not really time for a Côte d’Azur voyage and espresso at Café du Cycliste right now. But, in window shopping we must trust so here it is – my small collage of cycling lifestyle glasses I like right now. Voilà!

1. Unadorned fast EVZero speedies by Oakley 2. Lightweight Crave cravings by my team sponsor POC 3. Sport-chic méditerranéen time Warps by Rudy Project 4. Obligatory afterbike cateyes by Illesteva 5. Italian style Neymo shades by Spiuk 6. Aviator inspired Flyweight beauties by Rapha 7. Simply elegant Tempest glasses by Bollé 8. Great summer vibes from Cosmonauts.

Which one is your favourite?

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

9 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.