Katja kör landsväg

Don’t dwell on what has passed away or what is yet to be.

17841773358_94ad54846e_k 17841776658_dbf4977e6e_k

God morgon. Fördelen med att vara en gardinförnekande ohuslig latmask är att man alltid vaknar till ljuset – vare sig man vill det eller inte. Det tar sig in helt enkelt, som den där kändissprickan i Cohens hit (minns ni vilken? Jepp, denna med crack in everything). Hursom! Till skillnad från Santana som myser i sängen med min bidon så är jag nästan fullt upplycrad. Nu skulle ju jag köra distans igår, men så blev planen annorlunda när Eva hört av sig och föreslagit backar. Vem fan tackar nej till backar? Så backar blev det, Högby upp ex fem. Sjukt stela ben idag. Vilken tur då att solen skiner – blir lättare att värma upp under dagens distanspass som jag ska leda och alltså inte kan banga till förmån för några backar. Turen går till Salas kallbad och jag hoppas på grym klungpublik. Vi hörs sen. Puss!

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.