Katja kör landsväg

Mälarcupen GP – bilder, snack och sånt.

IMG_0903

Speakern och Cecilia som snällt nog
hängde med mig och hjälpte till hela kvällen <3!

IMG_0768

Herr Jensen vilar lite inför körningen.

IMG_0770

Hej Valle – och vilken jäkla spurt i slutet!

IMG_0778

Jenny mellan två klubbdressar.

IMG_0784

Typ ungefär halva tävlingsorganisationen i Johans brills.

IMG_0813

Ett gäng koncentrerade ungdomar på startlinjen.

IMG_0822

Ljud-Tommy riggar upp.

IMG_0839

Något frusna Fagersta Cykelamatörer aka
Super-Ida och Östgötaloppets seniorvinnare Erik

IMG_0863

Hej igen.

IMG_0887

Tony kom, Tony frös, Tony åt en hamburgare
och skickades sedan hem till varm dusch.

IMG_0895

Le sekretariat med mr Ahlbäck
och två peppa ckunisar.

IMG_0846

En del av de vuxna som också tävlade igår.

IMG_0894

Tävlingscyklisterna Alva
och mamma Johanna.

IMG_0753

Super-Eva!
Fler bilder finns här.

Hej. Förlåt för något dåligt bloggande. Men jag är fortfarande förkyld och täppt och min mojo är inte riktigt på topp för nånting just nu. Dessutom strular bikefiten efter jag fått hem min nya ram. Jag får inte riktigt till nån perfekt sittställning (har ju en ytterst speciell kropp med ryggen, knäet mm som ni kanske vet) och saken blir ju inte bättre av att jag cyklat i climber position på lånehoj på Mallis nu… Har pillat lite till. Ska börja rulla in cykeln imorgon, står ut med en sista vilodag idag. Hur som! Igår kördes ju den första deltävlingen i nystartade tävlingsserien Mälarcupen – Hässlö Halkbane-GP – men tyvärr så kunde jag ju inte köra. Hoppade dock in som speaker och bidrog förhoppningsvis till stämningen med babbel och them old ska och metal hitz i alla fall. Hade så gärna kört, älskar GP ju. Men men – snart börjar Stockholmscupen, SMACK etc. Så blir fler tillfällen! Bjuder på lite kort jag hann ta också. Mälarcupen är ungt men redan succé – hoppas fler kommer och kör sig varma på Mälarcupen tempo och linjeloppet! Tänk på att ni som är med och tävlar i år skriver en liten bit av cykelhistoria eftersom det är första året som tävlingsserien körs med full tävlingsstatus. Håll koll på Mälarcupen här. Där finns också resultaten. Håll tummarna för att nån annan speakar under nästa deltävling – för då vill jag helst sitta i sadeln – hur kul det än är att dansa till gamla ska-hits.

Puss.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

3 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.