Cykel

Stoder, fetischer, intervaller och Îles Baléares.

minhelg

Hej. Trots att bilderna visar helgen som varit – helgen full av sol och Söder och cykelfik och gammeldags musiknot- och pryttelaffärer och gömda trappor och läbbiga döda kråkor just där man ska pinka och så märkliga stoder och fetisher och rituella ting och foto på Etnografiska och ståhej på nåt hemskt manchesterdoftande brittiskt hak med bästa Larsa och så en magnifik Parijs-Roubaix-uppvisning – jo så blickar jag ju ändå framåt för måndagen är här voilà liksom.

Det bästa med den här veckan är förstås att den inte slutar med en random vanlig fredagsfredag utan med att jag, Grannen med flera drar till Mallis och cyklar. Men innan så:

* Idag måndag – skölj med Valle. Och inte vilken skölj som helst utan skölj på min nygamla racer! Som nämnt tidigare kommer jag att modifiera styrpartiet något men vill ändå börja cykla in den lite lugnt så att sadelhöjden (som ska vara som den gamla men man vet ju aldrig) känns helt rätt och så. Dessutom måste jag ju premiärcykla min nya hjälm.

* Imorgon tisdag – korta intervaller (troligast fyror). Jag bävar redan. Sist var det skitjobbigt och det lär inte bli mindre jobbigt den här gången heller.

* På onsdag vilar jag och firar tillsammans med lite folks våran bästa Tony som fyller år.

* På torsdag gäller de långa intervallerna. Bävar inför det med men inte lika mycket, är ju inte riktigt samma pulsbrutalitet som under tisdagsintervallerna. Och så packar jag inför Mallis!

* På fredag är det zoom zoom bye bye efter jobbet. Min rumsgranne plockar upp mig och ett par till och så drar vi till Skavsta.

* På lördag får jag träffa min malliscykel för första gången (även om jag smekt den modellens överrör förut) och så dricker jag förhoppningsvis veckans första iskalla Cola med en citronbit i uppe på Puig de Randa (stigningen närmast vårt hotell, en förstadagsklassiker).

ALLTSÅ JAG ÄR SÅ SJUKT MALLISPEPP NI FATTAR INTE.

Jo iofs, ni om några fattar :D Här förresten mallispepplänkar x2: Mallorca Cycling-sidan som innehåller en massa mer eller mindre episka rides med direkta stravalänkar till segmenten – och Emils fantastiska reportage från när laget han och Tony cyklar för intog öm för ett par veckor sedan. Min reportage (ur en annan vinkel) kommer sedan också, är så himla pepp på att plåta ön med min lilla Canon istället för den braiga men något enfaldiga iphonen.

Vad ska ni hitta på i veckan?

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

8 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.