Dagarna till och med idag.

2014-12-24 11.34.08

Hej. Det är underskönt här hos oss i Västerås. Svinkallt är det också – minus 8-10 de senaste dagarna! Jag har haft lillebror och farsan här över hos mig. Vi har i vanlig ordning varit ute på vintriga promenader, druckit termoste och ätit klementiner, spelat monopol (jag, klar vinnare alla gånger) och gamla tevespel, sovit oss trötta och faktiskt även hunnit med en liten skidtur idag. Igår flydde jag dessutom släktumgänge för en löpbandstur i “uppförsbacke”. All träning man hinner med är träning… Typ så. Nu har jag precis bjudit grabbarna på smördegsknyten med lingon i och vi börjar tina upp. Ikväll åker de hem och jag tänker äntligen testa trainern. Imorgon börjar min #festive500 – får se hur långt jag hinner innan onsdagen! Vi hörs snart igen, fingrarna längtar efter normalfrekvent bloggande igen!

Puss.

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge