Mellan rundorna

Dagarna till och med idag.

2014-12-24 11.34.08

Hej. Det är underskönt här hos oss i Västerås. Svinkallt är det också – minus 8-10 de senaste dagarna! Jag har haft lillebror och farsan här över hos mig. Vi har i vanlig ordning varit ute på vintriga promenader, druckit termoste och ätit klementiner, spelat monopol (jag, klar vinnare alla gånger) och gamla tevespel, sovit oss trötta och faktiskt även hunnit med en liten skidtur idag. Igår flydde jag dessutom släktumgänge för en löpbandstur i “uppförsbacke”. All träning man hinner med är träning… Typ så. Nu har jag precis bjudit grabbarna på smördegsknyten med lingon i och vi börjar tina upp. Ikväll åker de hem och jag tänker äntligen testa trainern. Imorgon börjar min #festive500 – får se hur långt jag hinner innan onsdagen! Vi hörs snart igen, fingrarna längtar efter normalfrekvent bloggande igen!

Puss.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.