CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Äventyr med barn

Pluttens vårliga cykelpepp.

Pluttens vårliga cykelpepp.

Så stolt han är min plutt, över sin nya cykel med tan walls-grusdäck. Min nya cykel, säger han leende. Samma färg som mammas! (han menar min stads-Sirrus, även den äggörtslackad)

Men stoltast är nog ändå jag.

För bland alla hönsigheterna som Är ungen redo för en så pass ”stor” hoj? Tänk om han cyklar för fort och hinner inte stanna för hinder och fara? Är han kanstensmogen? Är han villakvartersmogen (host host Jonas)?

så känner jag ändå att wow, vad häftig han ändå är, som är så orädd och som har så bra balans och som redan i julas – bara någon dag efter att Vitus 16 unboxats framför de stora ögonen – vågade trampa några gräsmeter på hojen utan att någon eller något höll i honom eller cykeln.

Nu återstår en hel knippe steg och tålamod innan Ivar har full kontroll över cykeln och cyklistkroppen sin. Desto roligare känns det med den kommande påskhelgen samt det faktum att det är vår och barmark!

Hah inser att jag är minst lika uppspelt som lillridern själv. Den bjuder jag på.

Bjuder även på min Guide för dig som vill lära ditt barn cykelkärlek. Och snart på en acid kiwi-grön Specialized Hotwalk till salu för sjysst pris. För så gör vi i familjen Fedorov/Wiking: n+1-1, för hållbarhetens skull. 

Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.