Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Som ett oroligt höstlöv mår jag den här hösten. Så fort lövet tror att det har äntligen landat så kommer vindarna och fångar upp det igen och dansen måste starta om.

När det känns som att vindarna drar iväg mig för långt bort från det lugna och friska blundar jag och tänker på örnarna ovanför Col de la Croix de Fer.

Jag tänker på vingspannet och på att de formade egna skuggor. Jag tänker på hur bra de var på att parera de plötsliga och retliga stormvindarna som gav sig på djur, människor, tält.

Jag kan inte sova och hjärtat slår oregelbundet. Men jag kan tänka, drömma, träna och jag har en dununge som är glad och en lillebror som trivs i högstadiet. Så tacksam för det. Vet att det kommer bli bra

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.