CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Between the rides

Sick & artsy

Sick & artsy

Hej cykelvänner!

Är sjuk, snurrig och allmänt off. Har iaf satt på en Thule Chariot-dänga på min nya stadscykel, kommit på namnet till min guide & coach-firma och börjat preppa för PR inför Cykelcross-SM i blårange regi, alltid något yey.

Och ck håller på och får sig en liten kreativ makeover. Det kommer att bli très beau, ni ser ju på headern :))

Puss & ride on

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.