CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Katja om cykel

Cykelkatten ❥ Kronoparkis bjuder in till träningsläger!

Cykelkatten ❥ Kronoparkis bjuder in till träningsläger!

Inlägget är ett förjäkla härligt annonssamarbete med Kronoparkis – Vi tar möten på blodigt allvar™

Finaste cykelvänner.

Jag vet, vet precis hur jobbigt det där med social distansering måste upplevas för alla er som bara älskar att cykla i grupp tätt, tätt med varandra. Hur det är att inte längre få snyta sig när man ligger och drar, eller att inte kunna lägga handen på axeln hos den där äldre medåkaren, eller på svanken hos den där yngre som man så gärna vill hjälpa till uppför backen. Hur den annars så livliga fikastunden, då man liksom tar över och äger det där sömniga lantcaféet och skrävlar om sina gamla spurtsegrar, har förvandlats till en trist ceremoni då var och en sitter med varsin blommig termos utspridda längs med diket.

Jag vet. Jag känner med er. Jag är också trött på att sitta i diket, med en blommig termos med en rulle preppertoapapper som enda konversationspartner.

Idag kan kan så äntligen presentera en lösning!

Ihop med mina bästisar på konferensanläggningen Kronoparkis – Vi tar möten på blodigt allvar™ bjuder jag in till ett härligt träningsläger som trotsar den trista stämningen vi måste utsättas för bara för att det minsann är något himla tokigt virus som härjar i städerna. För seriöst. Corona schmorona i all ära. I vår sportiga värld är väl ändå cykling och snytning i grupp prio ett right? Just det.

För att riktigt möta behovet av kollektiv dunderglädje har jag fått till hela hundra platser på årets läger som går av stapeln 1-3 maj. Egentligen fanns det inte ens så många bäddar, men då jag är bästis med Kronoparkis ägare så har han lovat att ställa upp med extra britsar vid behov (obs britspapper ingår ej utan får tas med av resp. deltagare. bra vänner är vi ändå inte, jag och Kronoparkis ägare).

Upplägget är än så länge hemligt. Det är som ni kanske märkt inte så lätt att få tag på frivilliga ledare, men jag lovar – jag har trots begynnande förkylning och hosta, besökt varenda pensionerad proffscyklist och frågat om hen vill ställa upp. Hittills har ingen ringt tillbaka men det är väl bara losers som ger upp? Just det.

Priset för lägret är riktigt överkomligt. Tre tusen spänn för tre dagar och då ingår både mat, cykelhyra och husrum (fast inte britspapper då).

Intresserad? Wii! Klart du är – klart din farmor är – klart din gammelmorfar är! För mer info och anmälan – maila kronoparkiscykel@blodigtallvar.nu och läs mer på Kronoparkis fina hemsida.

Och du, en sak.

Glöm inte att packa ner tomtedressen.

Kronoparkis kan nämligen inte lova att vi inte hamnar i karantän och måste fira jul ihop. Hur taggande alltså? 😍

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

  1. Du glömde påskkärringutstyrsen (för den som vill ha en sådan), midsommarkransen, etc. vid en lång karantän…
    Dessutom borde alla ta med sig toalettpapper (så det räcker till jul! Finns säkert i någon garderob) för det antar jag inte ingår?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.