Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Fem snabba anti-tips till Black Friday-cyklisten

Fem snabba anti-tips till Black Friday-cyklisten

Hey cykelbuddy! Sitter du och dreglar över nätreorna på cykel och sånt i samband med Black Friday-jippot, fast det inte känns helt hundra i magen? Här är fem snabba anti-tips. Eller alltså, tips för hur du håller dig borta från överkonsumtionen. Voilà:

♠ Läs min cykelkompis Annas gröna blogg. Två anledningar ett) otroligt smart och rolig cykelblogg och 2) hjärtligt miljöengagemang utan vare sig pekpinnar eller sömnigheter

♠ Unna dig en beggiscykel (eller någon beggicykelpryl) till nästa säsong. Eller varför inte redan till vintercyklingen? Ta och köp min rosa stigfara till exempel (och jo, den är unisex)

♠ Dela min ovärderliga (pun intended) guide till ett billigare och roligare cykelliv till alla som gnäller om att det är för dyrt för att ens börja cykla och därför ligger kvar i sina soffor och glor på fotboll eller något sånt :*)

♠ Se om Blue Planet II, del 7 på SVT Play

♠ Om du ändå är på stan, avlägg ett besök hos din lokala cykelhandlare. Snacka lite skit, ta en kopp svart om så bjuds och boka en tid för cykelservice hos någon av de obligatoriska duktiga mekarna. På så sätt stödjer du den lokala cykelkunskapen och -servicen istället för att mata ännu en cold hearted nätentreprenör som säljer cykel och elektriska pepparkvarnar på samma hemsida och med samma iver (och samma icke-service).

Men okej. Är det fortfarande jätte, jättesvårt att hålla fingrarna borta från förköp dig på massa onödigheter och märkliga plagg med skum passform-knappen?

På med lampan och ut på en finfin mörkerdistans med dig kompis. Kom hem så pass slut att du hinner med att duscha, äta och sova. Och plötsligt är svarta fredan över för denna gången. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.