CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Between the rides

Krakow i höstskrud

Krakow i höstskrud

Hej. Sådär lagom rundan efter att jag hade postat inläggen om den (efterlängtade, positiva, wii) vändningen så blev jag störtförkyld. Därför kändes det inte helt förjävligt att wastea en hel cykelhelg på att hänga på mina glada arbetskamrater österut. Sa hejdå till mina väna novemberfärger här hemma i Västmanland, genomled flygresan, landade i Krakow. Samma månad. Samma temperatur. Samma ruggiga vindar.

Men en helt annan känsla, en särskild poesi i luften. Åh dessa luggslitna historiska städer. Ni gör mig crazy romantisk, ni fyller mig med lika delar längtan som ro.

Jag sket i att fota allt. Men på lördagen åkte mobilen och kameran fram. Jag lät duvorna bestämma vart jag skulle gå. Det blev många, många steg. Och några kort.

På en mamma med sin höstbaby

på ett spårvägsbygge

på sexige kung Kazimir ^^

och något underskönt kvarter

på höstsolen som äntligen så kom fram och log

på shabbos queen <3

på svetsargubbs

på hemliga gränder

och en av de tre baklavorna jag blev serverad på ett café

på svunna tiders moderna elegans

på Mimi :'(

på gulleparet

på de ihärdiga få som hade bitit sig fast i grenarna

på typiskt Östeuropa

på moderniteten

och så på kärleken.

Krakow – vi kommer att ses igen.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.