Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej från tåget från Stockholm till Vås. Jag och Plutten har varit till Lidingö och hälsat på min familj. En rolig och intensiv dag. Tänker köra lite tågfulness med en papperstidning – och ni får ett litet cykligt boktips med Katja style-budskap direkt från Pocket Shop vid bögringen <3

Puss mina hjältar.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.