Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej.

Hah, ett till s så hade det stått måndagssmör

Och då hade jag haft en anledning att spela denna för er:

fast nä skojar.

Sin enkelhet till trots är denna låten rörande tidlös snarare än smörig.

Och lika tidlös är den underbara känslan av att ha cyklat mycket, vackert och givande i dagarna två – den i benen, den i sinnet.

Med fem+ timmar soligt cykelkonto i bakfickan känns det som att den här veckostarten kan bli helt okay. Tack förresten för era vintriga cykelberättelser på fejis. Mer winter cycling magic to come här på bloggen. Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.