Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Gbg = fisk

Hej

och man ska inte lova saker man inte håller. Skulle ju blogga igår men det gick inte. Mitt WordPress-tema krånglar big time och trots världens längsta supporttråd så har vi fortfarande inte kommit på någon lösning. Det går att blogga men det är krångligt och tar bort mycket av skrivglädjen. Nåväl, vi löser det annars reklamerar jag temaeländet och fixar ett nytt. Nu vet ni i alla fall.

Rosor efter regn

Hur som!

Jag har haft en otroligt fin helg – eller snarare weekend. En sådan jag kan leva på hur länge som helst.

Bäsisen den beresta

Slottskogens parklek – skoj men oj så folk!

Mina extra hjärtan två

I torsdags tog jag och tussis tåget till älskade Göteborg. I Göteborg fanns det gott om lekkompisar för både barn och mor. Vi bodde självklart över hos Nadja & Co – och som det promenixades, lektes och skrattades! (gräts gjorde det också av uppspelhet kvällstid men det är ju lite part of the game när man är en aktiv bebis i en spännande stad hela dagen lång.) Och vädret, va? Varmt men friskt. Vid ett tillfälle fick vi till och med en superregn och sket förstås i att hoppa på spårisen hem utan gick med våra gullekids i vagnarna och mådde oss istället.

Ivar min gudomliga

På lördag kväll tog vi regionalhästen hem till Västerås och Jonas. Det blev klassikern sushi, däcka tidigt och sova hur länge som helst. Och lite till.

Tony trailforksar lite

Nice!

Nicer!

Mjukt härligt tungt före

På söndag måste jag få mig både cykel och skog. Tony hakade på och det blev en grus- och stigfest i de vackra skogarna mellan Västerås, Surahammar och Skultuna – kanske min favvotriangel att emtebea i nära Västerås? Man får ju lite (eller mycket, beroende på hur man lägger upp turen) av varje, tekniskt som flowish. I söndags la vi tekniken åt sidan och fokade på att njutcykla och stigfinna.

Fick som vanligt en komplimang för min, eh menar cykelns lack. Nämen tack tack

Höst-Tony

Klipphäll på klipphäll :))

Fika på Suras eminenta golfklubb – fett gott kaffe, syrligt och starkt! – sedan cykla den sjukt läckra singletracken vid Sura GK och så hem via Skultuna.

Mitt nyfikna höstlöv i fantasivärlden

Igår förlängde jag och Ivar helgen big time – man är ju inte mammaledig för alltid så det gäller att passa på här! (åh jösses hjärtat gör ont, börjar jobba snart ju). Det blev en fet promenad. Det blev kaffe och päronbiskvi på mälarstranden. Det blev lek för hela slanten i grymma Poesiparken på Öster Mälarstrand. Det blev premiär för de första riktiga skorna inhandlade på söndag kväll <3. Kokosglass vid Kokpunkten – och Ivar fick smaka förstås. Och massa, massa augustisol och mammaivartid.

Jadu långhelgen i slutet av augusti 2018. Dig kommer jag att ta fram en dyster novemberdag.

Har ni haft en bra weekend? Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.